Christina og Andreas

Vi hadde i lang tid sett frem til å gifte oss, og det at vår store dag skulle feires i så flotte omgivelser var over all forventning. 

Mariann og Alexander

Da Mariann skulle gifte seg var det naturlig at hun kjøpte kjolen hos Snefrids hus.

"Det var et magisk øyeblikk da dørene endelig åpnet seg"

” TAKK!
Bryllupsdagen vår ble en helt fantastisk dag. En dag vi aldri kommer til å glemme,
full av spenning og høy puls. Jeg, brudgommen Eirik, hadde naturlig nok gledet meg
til endelig få se Lise som brud, og jeg ble ikke skuffet. Det var et magisk øyeblikk da
dørene endelig åpnet seg i Landvik Kirke i Grimstad, og inn steg den vakreste
bruden i verden, med duskregn i håret, i en nydelig, romantisk kjole spesialdesignet
for min Lise av Snefrid.

Lykken på Bergens tak

”  643 meter over havet feiret Marion Kinden og Jon Hartvig Børrestad sin største dag i livet.
Marion (28) født og oppvokst i Bergen og Drammensgutten Jon (33) møtte hverandre for første gang i 2005 da han flyttet til byen for å jobbe i TV2 Sporten. De to bodde sammen en kort stund, men brøt opp i 2007. Tre år senere traff de hverandre igjen, gammel kjærlighet blusset opp og de fant
straks ut at de var ment for hverandre.

Evita

Fra 19. april til 15. juni 2013, kan du se historien om Eva Perón på Kilden konserthus i Kristiansand. Historien om den berømte kvinnen er basert på historiske fakta. Evita har blitt vist i mange land verden over, og endelig er den å se her i Kristiansand. Kjolen som en gang ble designet av Christian Dior, har nå blitt gjenskapt av designeren Snefrid Linge. Siden førstedamen Eva Perón viste seg i kjolen i 1946-/ 47, har kjolen vært et moteikon som har skapt beundring hos kvinner verden over. I Samarbeid med Ingrid Kvamme som står for designen av alle klærne til forestillingen Evita på Kilden konserthus, fikk designeren Snefrid muligheten til å gjenskape Diors kjole som var mest mulig lik originalen. Snefrids gjenskapte kjole har 8 ulike lag og slør, og er dekket med glitrende swarovski-steiner. Plisséen er lagt under tyllet for å få en stram linje på kjolen, slik Snefrid tror den opprinnelige Dior- kjolen var laget.

Originalen hadde nok mange hundre steiner. Hun har gjort det hun kan for å gjenskape kjolen som Eva Perón en gang strålte rundt i. Snefrid forteller om en kjole som gjenspeiler den personen Eva Perón var. Hun var rett på sak og direkte, samtidig som hun hadde de myke linjene som person med omsorg for folket i Argentina. Hun kjempet for rettferdighet og de fattige i Argentina. Det er et uttrykk som sier at klær skaper folk, og dette var noe Eva godt forstod seg på. Det var i 1946 og 1947 at den berømte designeren Christian Dior ble kjent i Europa. Førstedamen i Argentina bestilte kjole etter kjole av Dior. Hun forstod viktigheten av at folket i Argentina ønsket å ha noen å se opp til, noe vakkert de kunne drømme seg bort i. I en hverdag fylt med motgang og fattigdom, skapte Eva glede og stolthet hos sitt folk. Det at førstedamen som en gang kom fra fattige kår, gifter seg med presidenten, er et lite eventyr i seg selv og skaper drømmer hos folk. Denne eksklusive og dyre kjolen er en del av en slik drøm, og bare i seg selv er kjolen en drøm. Det beste av alt er at Snefrid har laget en lettere og ny variant av denne kjolen. Den blir en del av Snefrids kolleksjon og er tilgjengelig for brudene fra slutten av mai 2013.

Fra by til land

Brudesalongen i Skippergaten er blitt litt for trang for drømmene
til Snefrid. Tiden er kommet for å utvide «Snefrids Hus»
ytterligere.
Snefrid har nå 27 års erfaring som stylist og makeupartist, og forstod
allerede tidlig i barndommen at det var de kreative drømmene hun skulle
leve ut. Nå tas drømmene med videre til Reddal i Grimstad, der hun snart
kan ønske velkommen til sin nye drømmeplass.

En kreativ kilde, en kreativ sjel

Sunn sjel i sunt legeme