Lykke på Bergens tak.

643 meter over havet feiret Marion Kinden og Jon Hartvig Børrestad sin største dag i livet.

Marion (28) født og oppvokst i Bergen og Drammensgutten Jon (33) møtte hverandre for første gang i 2005 da han flyttet til byen for å jobbe i TV2 Sporten. De to bodde sammen en kort stund, men brøt opp i 2007. Tre årsenere traff de hverandre igjen, gammel kjærlighet blusset opp og de fant straks ut at de var ment for hverandre.

Et halvt år senere på en nydelig sommerdag i juli fridde Jon til Marion på en romantisk piknik i Frognerparken og i Juni i sommer fikk han ja fra sin utkårede. I dag bor de to sammen med datteren til Marion, Danielle Sofie (3) i sitt drømmehus på landet med utsikt utover Fanafjorden i Bergen. De to kjøpte huset i fjor høst så det har vært et hektisk år for de nygifte.

Planleggingen var i gang og Marion fikk etter kort tid en oppringing av en entusiastisk bekjent som mente han hadde den perfekte brudekjoledesigneren til henne og han fikk rett.

Sammen med forloveren dro hun ned til Snefrids hus på jakten på den perfekte brudekjole og der var den,det var ingen tvil!

Resten av planleggingen var de heldige med, mye på grunn av veldig gode venner og familie som gledelig stilte opp og hjalp til hele veien.

Dagen før dagen etter god gammeldags tradisjon sov de hver for seg noe også som skapte en ekstra spent stemning for brudeparet. Dagen var kommet og en god blanding av nervøsitet og glede var på plass hos de to, Jon roet nervene med lang en joggetur sammen med forlover og hjemme i huset løp Marion og hennes forlovere og sørget for at kjole, hår og make-up var perfekt.

Etter en nydelig tradisjonell vielse i Domkirken i Bergen ble de hentet i en hvit Range Rover og dro direkte sammen med forlovere og fotograf for å ta bilder på Ulriken,-det høyeste av Bergens sju fjell.

Det er risikabelt å invitere til bryllup på fjellet, men dagen kunne ikke være mer perfekt. For i den ellers regntunge byen spilte værgudene på lag med brudeparet helt fra de kom smilende ut fra Domkirken til sent på natt på fjelltoppen.

Etter fotoseansen ble det holdt middag for 40 av parets nærmeste familie og venner, det ble holdt taler fra Brudens far,brudgommens mor og forlovere.

80 feststemte gjester kom senere for å feire de to og med levende musikk og boblevann i glasset ble det mer enn muntert på Ulriken.Og som fra skuet 643 meter over havet er også utsikten for de to særdeles god.